Site Kullanımı

FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI

  • 1. Bu “SİTE” dahilinde erişilen veya hukuka uygun olarak kullanıcılar tarafından sağlanan bilgiler ve bu “SİTE”nin (sınırlı olmamak kaydıyla tasarım, metin, imge, html kodu ve diğer kodlar) tüm elemanları (Hepsi birden “Led Group”nun telif haklarına tabi çalışmaları olarak anılacaktır) “Led Group”‘ya ait ve/veya “Led Group” tarafından üçüncü bir kişiden lisans altında alınmıştır. Kullanıcılar, “Led Group” hizmetlerini, “Led Group” bilgilerini ve “Led Group”‘nın telif haklarına tabi çalışmalarını yeniden satmak, işlemek, paylaşmak, dağıtmak, sergilemek veya başkasının “Led Group”‘un hizmetlerine erişmesi veya kullanmasına izin vermek hakkına sahip değildirler. İşbu “Site Kullanım Koşulları” dahilinde “Led Group” tarafından sarahaten izin verilen durumlar haricinde “Led Group”nın telif haklarına tabi çalışmalarını çoğaltamaz, işleyemez, dağıtamaz veya bunlardan türemiş çalışmalar yapamaz veya hazırlayamaz.
  • 2. İşbu “Site Kullanım Koşulları” dahilinde “Led Group” tarafından sarahaten yetki verilmediği hallerde “Led Group”; “Led Group” hizmetleri, “Led Group” bilgileri, “Led Group” telif haklarına tabi çalışmaları, “Led Group” ticari markaları, “Led Group” ticari görünümü veya bu site vasıtasıyla sağladığı başkaca varlık ve bilgilere yönelik tüm haklarını saklı tutmaktadır.

Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.İzinsiz yayınlayanlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Bu site Ürün Tanıtımlarının yapılması ve bilgilendirme amaçlı olarak hazırlanmıştır.Ticari faaliyet kapsamına girmez.

Kullanılan markalar ve görselleri yasal sahiplerine aittir ve bilgilendirme amaçlı olarak kullanılmıştır.

Bunlar herhangi bir şekilde izinsiz kopyalanamaz, üzerlerinde değişiklik yapılamaz, kiralanamaz, ödünç verilemez, iletilemez ve yayınlanamaz. Bu siteden alınan her türlü ses, görüntü, yazı içeren hiçbir bilgi ve belge satılamaz veya herhangi bir kâr amacıyla dağıtılamaz.

Bu internet sitesindeki bilgilerde, ürünlerin görsel ve teknik bilgilerinde yanlışlıklar, yazım hataları veya güncelleme hataları bulunabilir. Led Group® için bağlayıcı değildir. Bu internet sitesinde yer alan bilgiler her zaman önceden bildirmeksinizin değiştirilebilir ve güncellenebilir.En doğru bilgi için iletişim kurulmalıdır.

Gönderilecek herhangi bir bilgi, öneri, fikir ya da diğer iletilerin gizli olmadığı ve herhangi bir kimsenin mülkiyetinde olmadığı kabul edilecektir. Herhangi bir bilgi ya da malzeme göndererek Led Group’a bu malzeme ve bilgileri kullanma, üretme, sergileme, gerçekleştirme, değiştirme, aktarma ve dağıtma hakkını kısıtlamasız ve geri alınamaz bir şekilde vermiş oluyorsunuz ve Led Group’a herhangi bir amaçla tarafımıza göndereceğiniz fikirleri, kavramları, bilgileri ve teknikleri kullanmakta serbest olduğunu kabul etmiş olacaksınız.

Bu siteyi kullanmaya başladığınız andan itibaren sözleşmede yazılı tüm hususları tamamen anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.

Saygılarımızla